Van entertainment voor de kinderen en sportactiviteiten tot shoppen en ontspanning. Marble Stella Maris Ibiza biedt recreatieve activiteiten voor het hele gezin.

Activiteiten

Zwembaden

Marble Stella Maris Ibiza beschikt over drie buitenzwembaden en een kinderbad. Geniet van een verfrissend drankje of een snack bij La Piazette en de Elite poolbar. Het gebruik van de ligbedden en parasols is gratis. Het hotel biedt een handdoekenservice (met borg).

De eigen Marble Beach club (toegang vanaf 16 jaar en tegen betaling) heeft ook een zwembad.

Activiteiten

Sportactiviteiten

Voor gasten met een actieve levensstijl biedt Marble Stella Maris een grote verscheidenheid aan sportfaciliteiten. Doe mee met een partijtje voetbal of volleybal of neem een duik in een van de zwembaden. Het resort beschikt ook over zes tennisbanen, tafeltennis, minigolf en fietsverhuur. Sportfanaten kunnen zich uitleven in het fitnesscentrum.

Activiteiten

Activiteiten voor kinderen

Het gezinsvriendelijke Marble Stella Maris doet er alles aan om je kids een leuk verblijf te bezorgen. De kleine hotelgasten kunnen zich naar hartenlust uitleven in de binnen- en buitenspeeltuin, de fun & game room en met schatzoeken. En ook de minidisco is populair. Sommige activiteiten zijn alleen beschikbaar tijdens het zomerseizoen.

 

Activiteiten

Gedurende het gehele zomerseizoen is er een Nederlandstalige kidsclub (4-12 jaar). De maanden juli en augustus kunnen tieners terecht bij de Nederlandstalige teenageclub. In het avontuurlijke themarestaurant ‘Pirate Cove’ worden piratendiners gehouden. Tijdens de maaltijd wordt een spannend verhaal verteld met veel liedjes en dans. Gezinnen worden actief betrokken bij het verhaal.

Activiteiten

Winkels

Of je nu bent vergeten zonnebrand mee te nemen of gewoon een paar kleine snacks of lokale delicatessen wilt kopen, onze winkels bieden alle benodigdheden voor je verblijf.

Bezoek de Good Things voor een speciale koffie, smoothies, pizza en hartige en zoete lekkernijen. Het perfecte souvenir als herinnering aan je reis naar Ibiza vind je in de souvenirwinkel.

Exclusieve aanbiedingen...
Abonneer nu op onze nieuwsbrief!