Covid-19 informatie

Voor Marble Stella Maris Ibiza is veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers altijd een van onze topprioriteiten geweest, die vooral in deze moeilijke tijd voor iedereen is verhoogd, maar waar we samen sterker uit zullen komen.

Dit is een bijzondere situatie waarvoor we ons resort en onze werkprocessen hebben aangepast om maximale preventie, veiligheid en verantwoordelijkheid tegen COVID-19 te garanderen.

We willen u deel laten uitmaken van toewijding van het management, evenals van het hele team dat het Marble Stella Maris resort vormt om te voldoen aan de huidige voorschriften met betrekking tot de preventie van COVID-19. Deze voorschriften worden voortdurend herzien en aangepast, dus de processen in het hotel kunnen tijdens uw verblijf veranderen. Ondanks deze beperkingen  zullen wij er voor zorgen  dat u een fijne vakantie heeft.

De te volgen maatregelen kunnen per land en regio verschillen. Volgens het nieuwste actie-protocol, in overeenstemming met de Wereldgezondheidsorganisatie, evenals de voorschriften van de regering van de Balearen, informeren wij u over de belangrijkste maatregelen die we in ons resort hebben geïmplementeerd om een ​​veilige bestemming te garanderen.

We hebben een groep professionals die snel kunnen reageren op risicosituaties, nieuwe maatregelen te implementeren en het noodplan te herzien.

We hebben verschillende actieprotocollen opgesteld om het hoofd te bieden aan de verschillende speciale situaties waarmee we te maken kunnen krijgen. Hiervoor trainen we ons team continu om te handelen op de werkplek in een post-covid-scenario, waarbij we de verschillende processen verbeteren en waarborgen; hoe te handelen bij een vermoedelijke coronavirusinfectie; en hoe je de juiste reiniging en desinfectie uitvoert in de verschillende afdelingen van het hotel.

Markering van de veiligheidsafstand in de verschillende punten van het hotel, installatie van beschermende schermen, installatie van desinfecterende handgel dispensers (meer dan 70% alcohol.), signalering van routes en zichtbare informatie op panelen en televisies over de genomen en van kracht zijnde veiligheidsmaatregelen te allen tijde, evenals de vermindering van de capaciteit om een ​​goede ventilatie te garanderen.

We hebben zeven dagen per week medische zorg beschikbaar om in elke behoefte te voorzien.

We zorgen ervoor dat de samenwerkende bedrijven de veiligheidsmaatregelen naleven, en dat ze een eigen actieplan en training hebben. We controleren en desinfecteren alle goederen die ons hotel binnenkomen.

Ons hele team streeft ernaar om onze hotelgasten een onvergetelijk en veilig verblijf te bezorgen. We willen u bedanken voor het vertrouwen in Marble Stella Maris en we verzekeren u dat we er alles aan doen om u een zorgeloze en heerlijke vakantie te bezorgen.