Animatie & Entertainment

Plezier kent geen leeftijd

We bieden het gehele seizoen, 5 dagen per week, animatie met sport- en spelactiviteiten voor kinderen en volwassenen. Ook voor onze jongste gasten bieden wij de MINI DISCO aan. Hotelgasten kunnen ook gebruik maken van de tennisbanen, het beachvolleybalveld, minigolf en tafeltennis. 

Marble_kids_arena_3

Kinderactiviteiten

Als een echt familie resort is Marble Stella Maris Ibiza toegewijd om ook de kleinste bezoekers te allen tijde een blije en plezierige tijd te bezorgen.

We hebben een meertalig* en dynamisch animatieteam die iedere dag zorgen voor een leuk en variërend dag vullend programma. Van ’s ochtends vroeg tot het begin van de avond zullen kinderen zich niet vervelen met onder andere onze indoor en outdoor speelplaats, schat zoeken op locatie, een mini disco bij de Kids club (4-12 jarigen) en nog meer creatieve activiteiten. Sommige activiteiten zijn alleen beschikbaar in het zomerseizoen.

*Nederlands, Engels en Spaanstalig

Gameland MSMI_2021 (6) (1)

Gameland

Met trots presenteert Marble Stella Maris Ibiza dit jaar: Gameland. Plezier voor elke leeftijd! Hou je van spelletjes dan zul je je zeker vermaken in onze Gameland. Daag je vrienden en familie uit voor een potje tafelvoetbal, air-hockey of voel je net als Max Verstappen en stap achter het stuur van onze supersnelle racemonsters.

Diverse activiteiten voor alle leeftijden (tegen betaling).

Openingstijden

Dagelijks 10.00 – 22.00

 

Playground

Speelplaats

De Kids Arena heeft zijn eigen speelplaats met een glijbaan, een wip, een klimrek en meer. De tijd vliegt voorbij wanneer ze met anderen aan het spelen zijn. Buitenspelen is tof!

Entertainment RMY00996-min

Tienerclub

Tienerclub voor de coole tieners.

Tijdens het hoogseizoen is tienerclub geopend. Dit is een plek waar je eindeloos kunt chillen, spelletjes spelen en leeftijdsgenoten ontmoeten. Kom lekker uithangen op de coolste plek van het resort.

Live music Entertainment (1)

Avond entertainment

Voor entertainment wordt uiteraard gezorgd. 

De dag nadert zijn einde maar de avond begint pas net. Na een prachtige zonsondergang is het tijd om de spotlights en de speakers aan te zetten. Marble Stella Maris biedt een gevarieerd avondvullend programma. Wat anders te verwachten van het nachtleven op Ibiza?

Zoek een tafel uit, bestel wat drankjes en geniet van een live optreden terwijl je met familie en vrienden terug kijkt op hoe mooi je vakantie tot dusver is geweest.

Boek je verblijf direct bij Marble Stella Maris Ibiza

 

15+ jaar oud

2-14 jaar oud


Leeftijd kinderen