Animatie & Entertainment

Plezier kent geen leeftijd

In de maand juni is er nog geen animatieteam / kidsclub beschikbaar voor sport- en spelactiviteiten. Uiteraard kunnen hotelgasten wel gebruikmaken van de tennisbanen, het beachvolleybal veld, minigolf en tafeltennis.

Marble_kids_arena_3

Kinderactiviteiten

In de maand juni is er nog geen animatieteam / kidsclub beschikbaar.

Als een echt familie resort is Marble Stella Maris Ibiza toegewijd om ook de kleinste bezoekers te allen tijde een blije en plezierige tijd te bezorgen.

We hebben een meertalig* en dynamisch animatieteam die iedere dag zorgen voor een leuk en variërend dag vullend programma. Van ’s ochtends vroeg tot het begin van de avond zullen kinderen zich niet vervelen met onder andere onze indoor en outdoor speelplaats, schat zoeken op locatie, een mini disco bij de Kids club (40-12 jarigen) en nog meer creatieve activiteiten. Sommige activiteiten zijn alleen beschikbaar in het zomerseizoen.

*Nederlands, Engels en Spaanstalig

Playground

Speelplaats

De Kids Arena heeft zijn eigen speelplaats met een glijbaan, een wip, een klimrek en meer. De tijd vliegt voorbij wanneer ze met anderen aan het spelen zijn. Buitenspelen is tof!

Entertainment RMY00996-min

Tienerclub

In de maand juni is er nog geen tienerclub beschikbaar.

Tijdens het hoogseizoen is tienerclub geopend. Dit is een plek waar je eindeloos kunt chillen, spelletjes spelen en leeftijdsgenoten ontmoeten. Kom lekker uithangen op de coolste plek van het resort.

Live music Entertainment (1)

Avond entertainment

Avond entertainment wordt twee keer per week aangeboden.

De dag nadert zijn einde maar de avond begint pas net. Na een prachtige zonsondergang is het tijd om de spotlights en de speakers aan te zetten. Marble Stella Maris biedt een gevarieerd avondvullend programma. Wat anders te verwachten van het nachtleven op Ibiza?

Zoek een tafel uit, bestel wat drankjes en geniet van een live optreden terwijl je met familie en vrienden terug kijkt op hoe mooi je vakantie tot dusver is geweest.

Boek je verblijf direct bij Marble Stella Maris Ibiza

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud