Heerlijke mediterrane gerechten, dagelijks verse visspecialiteiten en huisgemaakte cocktails: de restaurants van Marble Stella Maris staan garant voor een culinaire ontdekkingstocht. Schuif voor de lekkerste gerechten aan in ons Marble buffetrestaurant of ons à-la-carterestaurant. Bij de verschillende bars kun je terecht voor een verkoelend drankje. Ons uitgebreide en vernieuwde All Inclusive concept biedt een brede keus aan mogelijkheden voor jong en oud.

 

Restaurants & Bars

Marble Restaurant

Laat je het ontbijt, de lunch en het diner goed smaken in ons All Inclusive buffetrestaurant. Het Marble restaurant biedt een gezellige atmosfeer gecombineerd met buffetten met heerlijke internationale gerechten, van verse salades tot grillgerechten en allerlei delicatessen. Eet smakelijk!

Ontbijt 07.30 – 10.30 uur
Lunch 12.30 – 14.30 uur
Dinner 18.30 – 21.30 uur
Restaurants & Bars

À-la-carterestaurant

Heb je zin in onze andere specialiteiten? Kom dan tegen betaling heerlijk eten in ons à-la-carterestaurant. Naast een ruime keuze van de kaart, kun je hier ook kiezen voor een à-la-cartediner volgens een vast keuzemenu, bestaande uit 3 smaakvolle gangen. Een echte aanrader!

Openingstijden  18.30 – 21.30 uur
Restaurants & Bars

Late night diner

Lust je ’s avonds nog wel iets lekkers? Maak dan tussen 21.30 en 02.00 uur gebruik van ons Late snack buffet. Een smaakvol buffet met heerlijke culinaire keuzes. Niet zo uitgebreid als de andere maaltijden, maar minstens zo smaakvol en ideaal om de late trek te stillen.

Restaurants & Bars

Marble Beach Club

Marble Beach Club is onze eigen exclusieve beach club op ons resort. Gasten vanaf 16 jaar hebben tegen betaling toegang om hier lekker te komen loungen en relaxen. Je geniet er van ons ‘strand’, fijne zwembad, easy going sfeer, gratis drankjes volgens de All Inclusive formule én tussen 13.00 en 17.00 elk uur een gratis snack. Als dat niet vakantie vieren is!

Openingstijden  10.00 – 19.00 uur
Restaurants & Bars

Coffee Bazar Good Things

Bij Coffee Bazar Good Things kun je het grootste deel van de dag terecht voor overheerlijke pannenkoeken, poffertjes, croissants, toast, donuts en cake. ’s Middags haal je hier bovendien de lekkerste versgemaakte pizza’s.

Openingstijden  10.00 – 18.30 uur
Restaurants & Bars

Pirate Cove

Een tip voor gezinnen; reserveer een showdiner in het avontuurlijke themarestaurant Pirate Cove. Gasten worden actief betrokken bij de spannende verhalen die het animatieteam tijdens het eten vertelt. Hier heb je gegarandeerd een supergezellige avond met veel gelach. Het showdiner staat een keer per week gedurende schoolvakanties op de agenda en bestaat uit een 4-gangen piratenmenu.

Restaurants & Bars

Marble Bars

Zin in een verkoelend drankje onder de Spaanse zon? Marble Stella Maris Ibiza heeft in totaal 5 bars, dus keuze genoeg. Naast de Marble Beach Bar, vind je er de Lobby Bar, Theatre Bar, de Pool Bar en Elite Pool Bar. Tussen 10.00 en 02.00 is er altijd minimaal één van de bars geopend. Waar schuif jij aan?

Restaurants & Bars

Piazetta Pool Snack Bar

Bij Piazetta Pool Snack Bar kun je het grootste deel van de dag terecht voor overheerlijke hamburgers, fiet, hotdogs, pasta, salades, vers fruit en desserts.

Openingstijden  11.00 – 18.00 uur

Exclusieve aanbiedingen...
Abonneer nu op onze nieuwsbrief!