Veelgestelde vragen

Hotel informatie

Marble Stella Maris Ibiza
07820 San Antonio de Portmany
Ibiza / Baleares
Spanje

Telefoon: +34 971 34 06 00

De snelste manier om bij Marble Stella Maris te komen is via auto/taxi. Dit zal ongeveer 25 minuten duren.

Het is ook veilig en gemakkelijk om het openbaar vervoer te gebruiken. Dit is goedkoper, maar duurt gemiddeld wel 2 uur.

Er leiden meerdere wegen naar het centrum van Ibiza Stad. De snelste is per auto of het opvragen van een taxi bij de receptie.

Het is ook mogelijk om met de bus naar het centrum van Ibiza te gaan. Je neemt bus L3 vanaf het centrale busstation in Sant Antonio naar Eivissa. De busrit duurt 40 minuten om je naar het stadscentrum van Ibiza te brengen.

Ja, je kunt parkeren bij het hotel. Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Nee, Marble Stella Maris biedt geen shuttlebus service aan naar Ibiza Luchthaven.

Je mag alleen roken in de open lucht op de aangegeven rook ruimtes. Roken in de kamers is niet toegestaan.
Als je in de kamer rookt, zal er een boete van 300 euro uitgeschreven worden die betaald dient te worden bij het uitchecken.

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op het resort.

Ja, het resort beschikt over een gratis highspeed Wi-fi netwerk die beschikbaar is in alle publieke ruimtes.

Je kunt de klantenservice bereiken door te mailen naar: reservas@marblehotels.com of door te bellen naar: +34 971 34 06 00 van Maandag tot en met Vrijdag tussen 8:00 – 18:00 uur.

Nee, wij verhuren geen fietsen.

We adviseren je om het kraanwater op Ibiza niet te drinken en flesjes water te gebruiken.

Je kunt hier de algemene voorwaarden van Corendon Hotels & Resorts lezen.

Inchecken/ uitchecken

De Check-in tijd is na 15:00 uur. Wij kunnen helaas niet garanderen dat een kamer voor 15:00 uur beschikbaar is. Het resort beschikt over een gratis bagageruimte. Hier kun je de koffers en andere spullen tijdelijk opslaan terwijl je alvast geniet van alle faciliteiten op het resort of op het eiland.

De receptie van Marble Stella Maris is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend.

De uitchecktijd is 12:00 uur. Mocht je na 12:00 uur willen uitchecken, dan kan dit tegen betaling. Voor 20 euro per uur tot maximaal 18:00 uur. Na 18:00 uur, zal een volledige kamerprijs worden gerekend. Wees er alsjeblieft van bewust dat de mogelijkheid tot later uitchecken afhankelijk is van de beschikbaarheid van de kamer op de dag van het vertrek. Dit kunnen we niet voorafgaand aan je verblijf garanderen.

De receptie van het resort is 24 uur per dag geopend.

Reserveringen

Ja, een credit card garantie is verplicht voor alle kamerreserveringen. Als je geen credit card bezit, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling door te bellen naar +34 971 34 06 00.

We accepteren alle toegankelijke credit cards, zoals Visa, Mastercard en Maestro Card. Mocht je niet een van deze credit cards bezitten, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling door te bellen naar +34 971 34 06 00.

We accepteren alleen reserveringen van gasten vanaf 18 jaar en ouder.

Reserveringen gebaseerd op een Flexibele Rate:                                                                                 
Reserveringen gebaseerd op een Flexibele ratio kunnen altijd geannuleerd worden tot 24 uur voor de inchecktijd op de dag van aankomst. Bij een latere annulering of wanneer je niet komt opdagen brengen we alleen de eerste nacht in rekening.

Reserveringen gebaseerd op een Non-Refundable Rate:
Bij een boeking gebaseerd op een non-refundable kamerprijs kunnen we de beste prijs aanbieden. In ruil daarvoor wordt het volledige bedrag van je credit card afgeschreven. Ongeacht of de later arriveert of niet komt opdagen en ook het wijzigen van een reservering is dan niet meer mogelijk. Dit betekent dat wanneer je reservering annuleert er geen restitutie zal plaatsvinden

Als je de reservering via een reisagentschap hebt geboekt of via een andere website dan verzoeken wij je om ook met deze organisatie contact op te nemen betreffende je reservering.

Heb je vragen over Marble Stella Maris?

Boek je verblijf direct bij Marble Stella Maris Ibiza

 

15+ jaar oud

2-14 jaar oud


Leeftijd kinderen