Zwembaden

Plons in onze zwembaden!

Marble Stella Maris heeft drie zoet water zwembaden en een speciaal kinderbad. De zwembaden verschillen in diepte, van 0,15 meter tot 2,65 meter in het diepste zwembad. Geen van de zwembaden is verwarmd.

Geniet van een verfrissend drankje van de ‘La Piazetta Poolbar’ of de Seaview Poolbar en relax op een van de comfortabele loungebedden. Alles wat nog resteert is liggen, ontspannen en jezelf insmeren. Alle loungebedden en parasols zijn gratis, een handdoeken service is beschikbaar en bij de zwembaden is een badmeester aanwezig.

Marble_pool_4

Piazetta zwembad

De grootste en meest aansprekende zwembad van allemaal is Het Piazetta zwembad. Door haar twee lagen, met elke een andere die hoogte en diepte, is dit zwembad uitermate geschikt om baantjes in te zwemmen of om even lekker in rond te dobberen. Ook organiseert het animatieteam de meeste activiteiten in dit zwembad.

Openingstijden
April tot oktober: 09:00 – 19:00 uur

Diepte bovenste helft: 1,40m
Diepte onderste helft: 2,65m

Children Pool

Kinderzwembad

Als je kinderen wilt leren zwemmen tijdens de vakantie dan is dit zwembad ideaal om ze daarbij een beetje te helpen. Heeft de kleine nog een beetje hulp nodig? Dan is het mogelijk zwembadjes te krijgen in een van onze winkel op het resort.

Openingstijden
April tot oktober: 09:00 – 19:00 uur

Diepte: 0,50 – 0,85m

Kids Play Pool

Kids Play Pool

Voor de kleinste gasten op het resort hebben we een speciaal zwembad waar ze kunnen oefenen om piloot te worden. Dit zwembad ziet eruit als een echt vliegveld met randen die lijken op een landingsbaan.

Openingstijden
April tot oktober: 09:00 – 19:00 uur

Diepte: 0,15 – 0,20m

Sea view pool

Seaview pool

De naam zegt het al, dit zwembad heeft uitzicht op de Middellandse zee. Het ideale zwembad om lekker in te dobberen en te genieten van het heerlijke weer.

Openingstijden
April tot oktober: 10:00 – 19:00 uur

Diepe: 1,45m

Boek je verblijf direct bij Marble Stella Maris Ibiza

 

15+ jaar oud

2-14 jaar oud


Leeftijd kinderen